BosBox gaat uitbreiden!

BosBox gaat uitbreiden op de begane grond.
Nu tijdelijk de eerste maand voor de halve prijs!

vanaf 1m3 prijs op aanvraag

Tijdelijke opslag huren Eemnes

Bij BosBox doen we niet moeilijk wanneer u tijdelijk opslag wilt huren in de omgeving van Eemnes. Bij ons kunt u opslagruimte huren voor een week, een maand, een kwartaal of veel langer. Flexibel huren van opslagruimte is wel zo relaxed, zeker als u wilt gaan verhuizen.  Of wanneer u gaat verbouwen, gaat schilderen of misschien wel een lange vakantie in het buitenland. Voor ons maakt het niet, wij helpen u graag aan een box op maat. Een BosBox, voor zo lang u wilt. Dit geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Als u apparatuur tijdelijk moet opslaan voor een grote bestelling, een verkoop die net even niet in uw eigen magazijn past, dan is een BosBox juist handig. Vanaf één week kunt u tijdelijke opslagruimte huren bij BosBox.

Tijdelijke opslagruimte huren van BosBox

U kunt bij BosBox tijdellijk opslagruimte huren. Dat is fijn! Zo zit u niet aan lange huurcontracten vast, maar kunt u flexibele afspraken maken die beter bij uw situatie passen op dat moment. Wij begrijpen dat u misschien niet altijd opslagruimte nodig hebt, maar dat dit een fase is waarin wij u goed kunnen helpen. Juist voor ondernemers kan dit een uitkomst zijn. Bent u van plan om tijdelijk machines op te slaan, of producten of goederen die u verkoopt? Dan is het wel prettig dat u deze ongewone voorraad bij ons kwijt kunt. Beveiligd en wel.  BosBox doet dat graag, met de centrale ligging vlakbij Eemnes zijn wij zeven dagen per week bereikbaar.  Zo kunt u altijd bij uw goederen, wanneer u dat wilt. 

Contact voor tijdelijke opslagruimte huren

Neemt u gerust vrijblijvend contact op als u wat meer informatie wilt over het huren van tijdelijke opslagruimte in Eemnes en omgeving. BosBox heeft de beschikbaarheid over alle soorten en maten opslagruimtes die u tijdelijk kunt huren. Via ons website kunt u gemakkelijk reserveren. Meer weten?  Klik dan op eens op online tijdelijke opslagruimte reserveren in Eemnes en omgeving.