vanaf 1m3 prijs op aanvraag

Aanhanger huren?

Bel of mail
ons

Mini opslag Blaricum huren

Bij BosBox doen we niet moeilijk wanneer u tijdelijk opslag wilt huren in de omgeving van Blaricum. Bij ons kunt u opslagruimte huren voor een week, een maand, een kwartaal of veel langer. Flexibel huren van opslagruimte is wel zo relaxed, zeker als u wilt gaan verhuizen. Of wanneer u gaat verbouwen, gaat schilderen of misschien wel een lange vakantie in het buitenland. Voor ons maakt het niet, wij helpen u graag aan een box op maat. Een BosBox, voor zo lang u wilt. Dit geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Als u apparatuur tijdelijk moet opslaan voor een grote bestelling, een verkoop die net even niet in uw eigen magazijn past, dan is een BosBox juist handig. Vanaf één week kunt u tijdelijke opslagruimte huren bij BosBox. 
 

Tijdelijke opslagruimte huren van BosBox 

U kunt bij BosBox tijdellijk opslagruimte huren. Dat is fijn! Zo zit u niet aan lange huurcontracten vast, maar kunt u flexibele afspraken maken die beter bij uw situatie passen op dat moment. Wij begrijpen dat u misschien niet altijd opslagruimte nodig hebt, maar dat dit een fase is waarin wij u goed kunnen helpen. Juist voor ondernemers kan dit een uitkomst zijn. Bent u van plan om tijdelijk machines op te slaan, of producten of goederen die u verkoopt? Dan is het wel prettig dat u deze ongewone voorraad bij ons kwijt kunt. Beveiligd en wel. BosBox doet dat graag, met de centrale ligging vlakbij Blaricum zijn wij zeven dagen per week bereikbaar. Zo kunt u altijd bij uw goederen, wanneer u dat wilt. 
 

Contact voor tijdelijke opslagruimte huren 

Neemt u gerust vrijblijvend contact op als u wat meer informatie wilt over het huren van tijdelijke opslagruimte in Blaricum en omgeving. BosBox heeft de beschikbaarheid over alle soorten en maten opslagruimtes die u tijdelijk kunt huren. Via ons website kunt u gemakkelijk reserveren. Meer weten? Klik dan op eens op online tijdelijke opslagruimte reserveren in Blaricum en omgeving.