vanaf 1m3 prijs op aanvraag

Aanhanger huren?

Bel of mail
ons

Mini opslag huren

Mini opslag huren betekent bij BosBox dat u een opslagruimte kunt huren vanaf 1m3. Dat is een ruimte waar u gemakkelijk 9 verhuisdozen in kwijt kunt, de zakelijke administratie met bewaarplicht, of uw kantoorartikelen voor na de verbouwing. Alles wat u kwijt kunt in de ene m3 is veilig en bewaakt bij BosBox. Natuurlijk kunt u bij BosBox ook een maatje groter huren, want wij beschikken over zeer veel verschillende soorten en maten opslagruimte.  De kleinste opslag is 1m3 en onze grootste 30m3. De boxen van BosBox kunt u huren vanaf een week tot zo lang als u dat zou willen.

Mini opslag huren van BosBox

U kunt bij BosBox een mini opslag huren. Dat is wel zo prettig, want een opslagruimte hoeft dus helemaal niet zo groot en duur te zijn als u misschien denkt.  Onze boxen zijn namelijk al beschikbaar vanaf 1m3 en zeer geschikt voor goederen die u, klein maar fijn, veilig wilt bewaren.  Ja, veilig, want bij BosBox zijn alle opslagruimtes 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast kunt u 7 dagen per week bij onze locatie in de nabije omgeving van Eemnes terecht. Komt u gerust eens kijken bij BosBox om te zien wat u kwijt kunt in een mini opslag. Eén m3 lijkt klein, maar hier kunt u toch een aantal dozen administratie, een gereedschapskist met toebehoren en uw kantoorbenodigdheden in kwijt. 

Contact voor mini opslag huren Neemt u gerust vrijblijvend contact op als u wat meer informatie wilt over het huren van een mini opslag  in Eemnes en omgeving. BosBox heeft de beschikbaarheid over alle soorten en maten opslagruimtes die u tijdelijk kunt huren. Via ons website kunt u gemakkelijk reserveren. Meer weten?  Klik dan op eens op online mini opslagruimte reserveren in Eemnes en omgeving.