vanaf 1m3 prijs op aanvraag

Aanhanger huren?

Bel of mail
ons

Box huren

Een box huren doet u bij BosBox, dat zit hem al in de naam. Maar dat zit hem nog in veel meer. BosBox is namelijk de flexibele aanbieder van opslagboxen die u al kunt huren vanaf 1m3. In deze ‘kleine’ ruimte kunt u maar liefst 9 verhuisdozen kwijt. En over verhuizen gesproken, daar doet u misschien geen jaar over, dus wilt u ook niet een jaar vast zitten aan een box. Wij bieden daarom al BosBoxen aan vanaf 1 week. Zo heeft u alle tijd en ruimte om uw verhuizing gemakkelijk rond te krijgen. Bent u ondernemer en kunt u wat meer ruimte dan 1 m3 gebruiken? Dat begrijpt BosBox wel; wij beschikken daarom over boxen tot 30 m3! Dat zijn enorme ruimtes waar u al uw voorraad, een bedrijfswagen, wat machines en uw administratie in kwijt kunt. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om de veiligheid van de BosBoxen. Deze worden 24/7 bewaakt zodat u met een gerust hart aan de slag kunt met uw professie: ondernemen.

Een box van BosBox

Een box van BosBox huren voor extra opslagruimte is wel zo makkelijk. Wij bieden een box aan voor elke grootte en dus voor ieder budget. Deze box kunt u online reserveren voor een flexibele huurtermijn en wij zorgen voor uw veilige en bewaakte opslag.  7 dagen per week is uw BosBox toegankelijk zodat u er altijd terecht kunt wanneer u dat uitkomt. De kleinste opslag is 1 m3 en de grootste biedt ruimte tot wel 30 m3. Bent u benieuwd naar onze boxen? Komt u dan eens langs, want wij zijn gelegen aan de snelweg in de buurt van Eemnes. Hier kunt u gemakkelijk al onze boxen bekijken, maar heeft u geen zin om direct in de auto te springen dan kunt u alles ook online bezichtigen.

Contact voor een box huren

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over het huren van een box in de omgeving van Eemnes. BosBox is dé expert in Eemnes en omgeving waar wij u graag te woord staan. Dit kan ook via de mail of ons telefoonnummer 035 - 531 06 05. Ook via onze website kunt u gemakkelijk reserveren. Meer weten? Klikt u dan eens op online box reserveren in Eemnes en omgeving.